Ik ben geïnteresseerd in Altijd Warm Water

Zwembaden zijn er in talloze maten en uitvoeringen. Van uw eigen privé zwembad, binnen of buiten, tot de publieke zwembaden. Maar voor al deze baden geldt dat de temperatuur van het water een belangrijke rol speelt in de beleving en plezier tijdens het zwemmen.

ik ben geïnteresseerd in SolarFreezer en wil op de hoogte blijven

Hoe werkt EnergyPanel?Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt jaarlijks ongeveer 3.500 kWh aan elektrische energie en ongeveer 1.600 m
3 gas. Dit gas wordt voornamelijk gebruikt voor ‘thermische energie’; warmte om uw huis en water te verwarmen.

In Nederland zijn we sinds de jaren ‘60 gewend aan een overvloed aan aardgas. Maar de situatie is aan het veranderen. De Nederlandse voorraad aardgas loopt snel terug. Mede daardoor is er meer behoefte aan duur­ zame energie. Iedereen kent zonnepanelen, echter dit is maar een klein deel van de maandelijkse energierekening. EnergyPanel® biedt een manier om het gasverbruik te reduceren door duurzame energie op te wekken, met lagere energiekosten tot gevolg. En dat is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Ik wil gas besparen

Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt ongeveer 3.500 kWh aan elektrische energie en ongeveer 1.600 m3 gas. Dit gas wordt gebruikt voor ‘thermische energie’; warmte om uw huis en water te verwarmen.

Meer informatie

Altijd Warm Water

Van uw eigen privé zwembad, binnen of buiten, tot de publieke zwembaden. Voor al deze baden geldt dat de temperatuur van het water een belangrijke rol speelt in de beleving en plezier tijdens het zwemmen.

Lees meer

Nieuws

meer nieuws