Ik ben geïnteresseerd in Altijd Warm Water

Zwembaden zijn er in talloze maten en uitvoeringen. Van uw eigen privé zwembad, binnen of buiten, tot de publieke zwembaden. Maar voor al deze baden geldt dat de temperatuur van het water een belangrijke rol speelt in de beleving en plezier tijdens het zwemmen.

ik ben geïnteresseerd in SolarFreezer en wil op de hoogte blijven

Werking EnergypanelHet EnergyPanel®-systeem maakt gebruik van de omgevingstemperatuur, in plaats van direct zonlicht. We maken gebruik van metalen platen, zogenaamde thermodynamische panelen, waar we koelgas van -25°C door laten stromen. Dit koelgas wordt verwarmd in de platen door de omgevingstemperatuur. Met behulp van een compressor kunnen we hierna thermische energie terugwinnen. Deze energie kunnen we gebruiken voor verwarmen en het maken van warm water. Dus of het nu regent, waait of dat de zon schijnt: EnergyPanel® werkt gemiddeld 350 dagen per jaar, dag en nacht.

De voordelen van het systeem:

Niet afhankelijk van de zon
EnergyPanel® werkt altijd, weer of geen weer, dag en nacht. Het systeem absorbeert energie uit de omgeving en maakt daarbij gebruik van de omgevingstemperatuur.

Lage vaste kosten 
EnergyPanel® heeft elektriciteit nodig om te werken, maar door het hoge rendement van het systeem zijn de kosten voor elektrische energie aanzienlijk lager dan de kosten voor het gebruik van gas.

Eenvoudige installatie 
het systeem is goed en snel te installeren door installateurs. Europees product – het product is ontwikkeld in West Europa en is geproduceerd in West Europa.

Met EnergyPanel® is het mogelijk te besparen op warm water en verwarming of een combinatie. Hier volgen drie voorbeelden:

Appartement 
door het plaatsen van een EnergyPanel® Thermboil (warm water boiler) wordt het warm water verwarmd met behulp van omgevingstemperatuur. Door één of maximaal twee thermodynamisch panelen te plaatsen kunt u al 17% van uw gasrekening besparen.Kantoor 
in een kantoorgebouw kan de verwarming worden verduurzaamd door gebruik te maken van een EnergyPanel®-systeem met meerdere thermodynamische panelen. Dit levert een mogelijke besparing van 50% tot 60% van de gasrekening.Woonhuis 
door het plaatsen van een aantal thermodynamische panelen en deze aan te sluiten op een warmtepomp en boiler kan het gasverbruik worden gereduceerd tot 80% van het totale gasverbruik wat normaal gesproken nodig is voor verwarming en warmwater.


 

Ik wil gas besparen

Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt ongeveer 3.500 kWh aan elektrische energie en ongeveer 1.600 m3 gas. Dit gas wordt gebruikt voor ‘thermische energie’; warmte om uw huis en water te verwarmen.

Meer informatie

Altijd Warm Water

Van uw eigen privé zwembad, binnen of buiten, tot de publieke zwembaden. Voor al deze baden geldt dat de temperatuur van het water een belangrijke rol speelt in de beleving en plezier tijdens het zwemmen.

Lees meer

Nieuws

meer nieuws