Ik ben geïnteresseerd in Ik wil gas besparen

Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt ongeveer 3.500 kWh aan elektrische energie en ongeveer 1.600 m3 gas. Dit gas wordt gebruikt voor ‘thermische energie’; warmte om uw huis en water te verwarmen.

ik ben geïnteresseerd in SolarFreezer en wil op de hoogte blijven

SolarFreezer modellen

SolarFreezer Small
De SolarFreezer Small moet is een kosten reducerende versie voor woningen met een lager verbuik dan gemiddeld. Het gemiddels verbruik voor woningen is zo'n 1600 m3 gas per jaar. Het systeem is compleet nieuw ontwikkeld met vlakke plaat collectoren, een modulerende warmtepmp, en warmtebuffer (waterzak). 

SolarFreezer Large
De SolarFreezer Large is een systeem met een modulerende warmtepomp, thermodynamische panelen van EnergyPanel, en een warmtebuffer (waterzak).  

Door gebruik te maken van termodynamische panelen is het mogelijk om gedurende het hele jaar door energie te onttrekken uit buitenlucht. Deze energie wordt opgeslagen in de buffer als een soort energiebatterij. 

De SolarFreezer bestaat uit een combinatie van

  1. Thermodynamische panelen
  2. Bufferzak
  3. Modulerende warmtepomp

De thermische zonnecollectoren zorgen voor het opwekken van thermische energie uit buitenlucht, en deze thermische energie wordt direct gebruikt voor verwarming of warmwater of in het geval van geen behoefte aan thermische energie, wordt deze opgeslagen in een bufferzak. Zodra er behoefte aan thermische energie is, maar er wordt geen of te weinig energie beschikbaar is van de collectoren, dan wordt energie onttrokken van de bufferzak met behulp van de warmtepomp.

Ik wil gas besparen

Een gemiddeld huishouden in Nederland gebruikt ongeveer 3.500 kWh aan elektrische energie en ongeveer 1.600 m3 gas. Dit gas wordt gebruikt voor ‘thermische energie’; warmte om uw huis en water te verwarmen.

Meer informatie

Altijd Warm Water

Van uw eigen privé zwembad, binnen of buiten, tot de publieke zwembaden. Voor al deze baden geldt dat de temperatuur van het water een belangrijke rol speelt in de beleving en plezier tijdens het zwemmen.

Lees meer

Nieuws

meer nieuws