Nieuws

Voor alle pers- en mediavragen kunt u terecht bij onze afdeling communicatie, via 074-240-4800 of via e-mail: info@solarfreezer.nl.

EEN BETROUWBARE & DUURZAME VERVANGING VOOR AARDGAS

Pop-up demo in de buitenlucht.

Van een in 2013 bedachte technologische innovatie is SolarFreezer™  inmiddels uitgegroeid tot een volwassen en betrouwbaar oplossing, met snel groeiend  vertrouwen van eindgebruiker en implementatie partners. Ons landelijke netwerk van geautoriseerde SolarFreezer™ ProPartners omvat al meer dan 30 deskundige installatiebedrijven en groeit snel verder. En daar zijn we trots op!

De unieke SolarFreezer™ technologie vormt overduidelijk de basis van het systeem, maar het is de constante focus op de eindgebruiker en de nauwe samenwerking met vele kennispartners binnen de gehele waardeketen dat SolarFreezer™ maakt het tot een unieke en buitengewoon goed presterende oplossing.

SolarFreezer™ betekent tegenwoordig meer dan de warmtepompsysteem met een bufferzak. We bieden een brede portfolio van schaalbare oplossingen met een hoog energierendement, afhankelijk van de bouwkundige situatie en de wensen van de bewoners. Altijd geredeneerd vanuit het totale plaatje van duurzaam ver(bouwen).

Meerdere innovaties vakkundig en oprecht efficiënt aan elkaar koppelen vraagt samenwerking en vakmanschap. Daarom zijn wij samen met diverse partners constant op zoek naar nieuwe toepassingen voor het gasloos verwarmen en duurzaam wonen. Alleen samen kunnen wij de transitie naar duurzaam wonen waar maken.         

Juist in deze onwerkelijke tijden, met beperkte mogelijkheden voor vakbeurzen, hebben wij samen met onze partners een pop-up live demo in de buitenlucht opgezet, met alle innovaties rondom duurzaam verwarmen, koelen en regenwater bergen, op één plek. Zo kunnen de geïnteresseerde installateurs, bouwbedrijven, architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en woningcorporaties onbezorgd langskomen, en met garantie van COVID-19 maatregelen zich verdiepen in de wereld van duurzaam wonen. Op de Landgoed Hoevelaken verwelkomen wij u samen met onze partner-collega's van: GEP Watermanagement, Jaga, Nibe, Oventrop, Viridian, Warmteplan, Weishaupt, De Wit Ventilatoren.

Daarnaast presenteren we met trots tijdens de Inspiratie 6-daagse de nieuwste toevoeging aan de SolarFreezer™ portfolio, ontwikkeld in samenwerking met GEP Watermanagement: verduurzamen door de opslag en gebruik van regenwater.        

Het evenement vindt plaats op landgoed Hoevelaken en is toegankelijk voor professionele bezoekers. Om de veiligheid van alle deelnemers en de COVID-19 maatregelen te waarborgen, hebben wij het aantal bezoekers beperkt tot maximaal 30 per tijdslot, en bewaren we te allen tijde de 1,5 meter afstand.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zijn belangstelling in het bijwonen van de Inspiratie 6-daagse aantonen via info@solarfreezer.nl.

 

 

Terug naar het overzicht

VIDEO

Energiezuinig verwarmd en gekoeld bedrijfspand | Ederveen

Bekijk de video Eerdere nieuwsberichten